Op Vakantie


feestdagen.personalpages.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
-
Op Vakantie
Fnv - Vakantie- en feestdagen
Vakantie- en feestdagen
http://www.fnv.nl/infowijzer/contract_en_cao/Vakantie-en-feestdagen

Info Paleis - Feestdagen en vakantie
Info-paleis, de site waar u interessante artikelen leest!
http://www.info-paleis.nl/ip-feestdagen-en-vakantie

Dewijdewereld
Schoolvakanties en feestdagen in nederland in 2013, zwarte zaterdag in frankrijk, schoolvakanties in duitsland. schoolvakanties 2010-2011, feestdagen, pasen, pinksteren, hemelvaartsdag, vakanties van basisscholen en middelbare scholen, zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie, zwarte zaterdag, frankrijk
http://www.dewijdewereld.net/reizen/schoolvakanties.htm

Svb - Svb - pgb - vakantiegeld en feestdagen
Iedereen die in nederland werkt, heeft recht op vrije dagen. dus ook uw zorgverlener. er zijn vaste regels voor het aantal vrije dagen dat uw zorgverlener kan opnemen. het hangt van uw contract af of u tijdens de vakantiedagen loon moet doorbetalen. uw zorgverlener heeft voor elke 12 gewerkte uren recht op 1 uur ...
http://www.svb.nl/int/nl/ssp/salarisadministratie/salaris_reiskosten_bepalen/vakantiegeld_en_vakantiedagen

Dezaak
Dezaak
http://www.dezaak.nl/officiele-feestdagen-schoolvakanties-en-bouwvak-in-2013-3550689.html

Allevrijedagen - Algemene feestdagen 2013 - officiele feestdagen - alle vrije da
Nederland heeft een aantal feestdagen die algemeen erkend zijn. niet alle nationale/erkende feestdagen vallen elk jaar op dezelfde dag. bekijk daarom goed wanneer in 2012 deze feestdag valt. per officiele feestdag geven wij ook een stukj
http://www.allevrijedagen.nl/algemene-feestdagen-2013.html

Feestdagen - Feestdagen 2013
Feestdagen 2013. alle erkende feestdagen, schoolvakanties en vakantiedagen op een rijtje! bekijk elke feestdag in nederland voor de komende 10 jaar.
http://www.feestdagen.nl

Gerelateerd
 • Beurshandel komt na feestdagen weer op gang
  AMSTERDAM (ANP) - Na de rustige feestdagenperiode in december komt de beurshandel deze week weer echt op gang. Aangezien de meeste bedrijven nog bezig zijn de balans op te maken over 2014 en pas vanaf de tweede helft van januari met hun jaarcijfers naar buiten treden, moeten beleggers het nog hoofdzakelijk stellen met macro-economisch nieuws.
 • Voetballen tussen de feestdagen
  VAASSEN Een gezellig, sportief moment tussen de feestdagen door. Dat is het Slimmerickzaalvoetbaltoernooi al jaren. Voetballers uit de hele gemeente spelen drie avonden in De Wieken in Vaassen.
 • Rutger over nieuw boek: Feestdagen extra feestelijk
  Rutger van den Broek, winnaar van het eerste seizoen Heel Holland Bakt, stoomt heel Nederland klaar voor de feestdagen. In een nieuw boek heeft hij veertig lekkere recepten op een rijtje gezet, leuk voor de aankomende feestdagen.
 • Amsterdamse beurs gaat rustig de feestdagen in
  De Amsterdamse beurs is woensdag na een verkorte handelsdag in aanloop naar Kerstavond lager gesloten, waarmee de markt heel rustig de feestdagen ingaat.
 • Van Gaal: goede feestdagen gehad
  Hij vreesde vooraf het ergste, maar achteraf is Louis van Gaal best tevreden over het drukke speelschema dat zijn ploeg Manchester United tijdens de feestdagen had. United speelde weliswaar twee keer gelijk in de competitie, maar liep wel in op de koplopers Chelsea en Manchester City en bereikte zondag ook nog de vierde ronde van de FA Cup.
 • Viering Koningsdag Wekerom gered
  Edestad.nl, Ede Stad Ede Bennekom Deelen De Klomp De Valk Ederveen Harskamp Hoenderloo Lunteren Otterlo Wekerom Arnhem Achterberg Barneveld De Glind Heelsum Kootwijk Kootwijkerbroek Renswoude Rhenen Scherpenzeel Stroe Veenendaal Wageningen
 • 130 heronetests verkocht in A'dam - intensievere actie me..
  In vijf dagen tijd zijn in Amsterdam ongeveer 130 tests verkocht waarmee kan worden vastgesteld of drugs witte herone bevatten. Dat liet een woordvoerster van de GGD vandaag weten aan persbureau ANP.
 • Postbode Ad van Limpt uit Hapert is 'uitbezorgd'
  Tijd voor hardlopen en eventueel invallen weer als postbode
Er staan 7 links op deze pagina.
Privacybeleid