Op Vakantie


feestdagen.personalpages.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
-
Op Vakantie
Fnv - Vakantie- en feestdagen
Vakantie- en feestdagen
http://www.fnv.nl/infowijzer/contract_en_cao/Vakantie-en-feestdagen

Info Paleis - Feestdagen en vakantie
Info-paleis, de site waar u interessante artikelen leest!
http://www.info-paleis.nl/ip-feestdagen-en-vakantie

Dewijdewereld
Schoolvakanties en feestdagen in nederland in 2013, zwarte zaterdag in frankrijk, schoolvakanties in duitsland. schoolvakanties 2010-2011, feestdagen, pasen, pinksteren, hemelvaartsdag, vakanties van basisscholen en middelbare scholen, zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie, zwarte zaterdag, frankrijk
http://www.dewijdewereld.net/reizen/schoolvakanties.htm

Svb - Svb - pgb - vakantiegeld en feestdagen
Iedereen die in nederland werkt, heeft recht op vrije dagen. dus ook uw zorgverlener. er zijn vaste regels voor het aantal vrije dagen dat uw zorgverlener kan opnemen. het hangt van uw contract af of u tijdens de vakantiedagen loon moet doorbetalen. uw zorgverlener heeft voor elke 12 gewerkte uren recht op 1 uur ...
http://www.svb.nl/int/nl/ssp/salarisadministratie/salaris_reiskosten_bepalen/vakantiegeld_en_vakantiedagen

Dezaak
Dezaak
http://www.dezaak.nl/officiele-feestdagen-schoolvakanties-en-bouwvak-in-2013-3550689.html

Allevrijedagen - Algemene feestdagen 2013 - officiele feestdagen - alle vrije da
Nederland heeft een aantal feestdagen die algemeen erkend zijn. niet alle nationale/erkende feestdagen vallen elk jaar op dezelfde dag. bekijk daarom goed wanneer in 2012 deze feestdag valt. per officiele feestdag geven wij ook een stukj
http://www.allevrijedagen.nl/algemene-feestdagen-2013.html

Feestdagen - Feestdagen 2013
Feestdagen 2013. alle erkende feestdagen, schoolvakanties en vakantiedagen op een rijtje! bekijk elke feestdag in nederland voor de komende 10 jaar.
http://www.feestdagen.nl

Gerelateerd
 • Betoverend eiland Rab
  Op het Kroatische eiland Rab waan je je in de middeleeuwen. De Britse koning Edward VIII had speciale herinneringen aan Rab.
 • Tips voor een gezond ontbijt tijdens de feestdagen
 • Voorkom inbraak rond de feestdagen: 5 tips
  Het is vroeg donker dus veel mensen doen de gordijnen dicht en de kaarsjes aan. We maken het lekker knus in huis, maar buiten slaan de inbrekers hun slag. Al jaren op rij is in de inbraakcijfers te zien dat er vanaf november een duidelijke piek is in het aantal inbraken. Echte uitschieters zijn de feestdagen eind december. Goede woonverzekering of niet, op een inbraak zit niemand te wachten. Inbraakcijfers in woningen Het aantal inbraken is gelukkig al een tijd aan het dalen. Dat zie je duidelijk in de risicomonitor woninginbraken van het Verbond van Verzekeraars. De komende periode is de kans dat er bij jou wordt ingebroken toch een stuk groter. December is van oudsher de maand waarin er het meest wordt ingebroken. Mensen zijn veel minder buiten, dus het is veel eenvoudiger voor een inbreker om ongezien binnen te komen. Tips tegen inbraak Op een inbraak zit niemand te wachten, ook al heb je een goede inboedelverzekering die de schade vergoedt. Daarom zetten we een paar tips voor je op...
 • Voetballen tussen de feestdagen
  VAASSEN Een gezellig, sportief moment tussen de feestdagen door. Dat is het Slimmerickzaalvoetbaltoernooi al jaren. Voetballers uit de hele gemeente spelen drie avonden in De Wieken in Vaassen.
 • Oliebollenvet in riool na feestdagen kost miljoenen
  We spoelen tijdens Kerstmis en met Nieuwjaar massaal frituur- en oliebollenvet door de gootsteen of de wc. Het kost de waterschappen elk jaar miljoenen euro?s om al dat vet uit het water te filteren.
 • Gezond de feestdagen door...
  Oliebollen, kerststollen, romige sauzen en nog veel meer heel lekker eten. De maand december is er n van feestjes en gezelligheid met nogal veel n vet eten. Veel mensen vinden het tijdens de feestdagen extra moeilijk om op het gezonde pad te blijven. Voor die moeilijke dagen geeft VROUW wat tips om ze toch nog enigszins heelhuids te overleven.
 • Arriva | Dienstregeling aangepast tijdens feestdagen
  Tijdens de feestdagen geldt een aangepaste dienstregeling bij Arriva. Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag rijden de bussen en treinen volgens de zondagdienstregeling.
 • 10 redenen om nuchter te blijven deze feestdagen
  Voor veel mensen hoort alcohol automatisch bij de feestdagen, maar is het niet veel leuker om nuchter te zijn? De tien leukste redenen op een rij!
Er staan 7 links op deze pagina.
Privacybeleid