Op Vakantie


feestdagen.personalpages.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
-
Op Vakantie
Fnv - Vakantie- en feestdagen
Vakantie- en feestdagen
http://www.fnv.nl/infowijzer/contract_en_cao/Vakantie-en-feestdagen

Info Paleis - Feestdagen en vakantie
Info-paleis, de site waar u interessante artikelen leest!
http://www.info-paleis.nl/ip-feestdagen-en-vakantie

Dewijdewereld
Schoolvakanties en feestdagen in nederland in 2013, zwarte zaterdag in frankrijk, schoolvakanties in duitsland. schoolvakanties 2010-2011, feestdagen, pasen, pinksteren, hemelvaartsdag, vakanties van basisscholen en middelbare scholen, zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en voorjaarsvakantie, zwarte zaterdag, frankrijk
http://www.dewijdewereld.net/reizen/schoolvakanties.htm

Svb - Svb - pgb - vakantiegeld en feestdagen
Iedereen die in nederland werkt, heeft recht op vrije dagen. dus ook uw zorgverlener. er zijn vaste regels voor het aantal vrije dagen dat uw zorgverlener kan opnemen. het hangt van uw contract af of u tijdens de vakantiedagen loon moet doorbetalen. uw zorgverlener heeft voor elke 12 gewerkte uren recht op 1 uur ...
http://www.svb.nl/int/nl/ssp/salarisadministratie/salaris_reiskosten_bepalen/vakantiegeld_en_vakantiedagen

Dezaak
Dezaak
http://www.dezaak.nl/officiele-feestdagen-schoolvakanties-en-bouwvak-in-2013-3550689.html

Allevrijedagen - Algemene feestdagen 2013 - officiele feestdagen - alle vrije da
Nederland heeft een aantal feestdagen die algemeen erkend zijn. niet alle nationale/erkende feestdagen vallen elk jaar op dezelfde dag. bekijk daarom goed wanneer in 2012 deze feestdag valt. per officiele feestdag geven wij ook een stukj
http://www.allevrijedagen.nl/algemene-feestdagen-2013.html

Feestdagen - Feestdagen 2013
Feestdagen 2013. alle erkende feestdagen, schoolvakanties en vakantiedagen op een rijtje! bekijk elke feestdag in nederland voor de komende 10 jaar.
http://www.feestdagen.nl

Gerelateerd
 • 'De feestdagen breng ik het liefst zonder de kinderen door'
  Elk jaar kijk ik er naar uit als het mijn jaar is om zonder de kinderen de feestdagen door te brengen. Heerlijk los gaan met mijn vrijgezelle vriendinnen op een of ander kerstfeest en met oud en nieuw tot diep in de nacht onbezonnen feesten om de volgende dag rustig en ongestoord mijn roes uit te slapen. Heerlijk!
 • XGN wenst iedereen hele fijne feestdagen!
  De gezelligste tijd van het jaar! XGN wenst iedereen fijne feestdagen, en we hebben een anti-vervelingslijstje voor jullie samengesteld!
 • Vormingsavond Waalwijk in teken van iconen
  Tijdens de vormingsavond maandag 9 februari in ontmoetingscentrum De Haven in Waalwijk wordt het begrip ?icoon? besproken.
 • De Lijn schaft vooral in het weekend en op feestdagen buss..
  Op 1 mei gaat de nieuwe dienstverlening van De Lijn in Limburg van start. Tijdens de week zal er niets aan het aanbod veranderen, enkel in het weekend en op feestdagen zullen de vroegste en laatste ritten geschrapt worden. De wijzigingen maken deel uit van de maatregelen om de besparingen van de Vlaamse regering te halen.
 • Medische diensten
  Met deweekkrant.nl bent u n klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via n klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Kruidvat treinkaartje voor het weekend (februari 2015)
  Kruidvat verkoopt weer goedkope treinkaartjes! Voor 13,99 euro krijg je een dagkaart tweede klas, te gebruiken op een zaterdag of zondag. Je mag slechts twee dagkaarten kopen. Wil je vaker op pad? Dan is het seizoensretour van NS interessanter: dan krijg je 3 treinkaartjes voor het weekend voor 33 euro, dus 11 euro per stuk. Het seizoensretour is bovendien voor een kleine meerprijs van 3,33 euro per kaartje ook geldig in de 1e klas!
 • 'Voor feestdagen medicijnkast aanvullen'
  ENSCHEDE - Doe niet alleen inkopen voor het kerstdiner, maar sla ook medicijnen in om je huisapotheek te vullen voor de feestdagen en de dagen daarna. Dat advies geven Rikie Elling en Jacqueline Noltes, ze zijn respectievelijk voorzitter van het Enschedese apothekerscollectief en directeur van de Huisartsendienst Twente-Oost.
 • VIDEO: ADO-selectie wenst supporters fijne feestdagen
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
Er staan 7 links op deze pagina.
Privacybeleid